T-Mold Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva egen tillverkning och legotillverkning av formverktyg samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T-Mold Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är T-Mold Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1994-11-23 så skapades T-Mold Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel T-Mold Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

T-Mold Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556499-7475 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är T-Mold Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med T-Mold Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-50025 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom T-Mold Aktiebolag är Gustavsson, Mats Gustav Valdemar som är född 1951 och har titeln VD, Gustavsson, Mats Gustav Valdemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Ragnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor.