Björn Magnus Automation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Björn Magnus Automation Aktiebolag är ett bolag som finns i Ulricehamn. I Björn Magnus Automation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bolsing, Björn Ingvar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolsing, Birgitta Louise som är född 1935 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Björn Magnus Automation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Björn Magnus Automation Aktiebolag på telefon 0321-31449.

Bolagets verksamhet är konsultativ uppdragsverksamhet inom VVS-branschen installation av värmesystem och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björn Magnus Automation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Björn Magnus Automation Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Björn Magnus Automation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Björn Magnus Automation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björn Magnus Automation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Björn Magnus Automation Aktiebolag har 556500-1764 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.