Aktiebolaget Bröderna Vegborn

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Bröderna Vegborn är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Bröderna Vegborn finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Bröderna Vegborn är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Aktiebolaget Bröderna Vegborn som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-12-15. Men sedan 1996-01-01 så har Aktiebolaget Bröderna Vegborn varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hasselv. 6, 520 11, Vegby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Bröderna Vegborn så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-72250.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Bröderna Vegborn ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Bröderna Vegborn. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av textilvaror, fastighetsförvaltning, IT-tjänster samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Bröderna Vegborn är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Torstensson, Håkan Jonny -Vegborn, Gunilla Kristina -Vegborn, Sonny.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Bröderna Vegborn och det är följande personer, Vegborn, Sonny som är född 1940 och har titeln VD, Vegborn, Sonny som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Håkan Jonny som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Vegborn, Gunilla Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Bröderna Vegborn är 556500-6375.