Vegby Skogstjänst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra skogsentreprenader samt handel med skogsprodukter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vegby Skogstjänst Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Vegby Skogstjänst Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1995-01-13 så skapades Vegby Skogstjänst Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Vegby Skogstjänst Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Vegby Skogstjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556505-0209 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ulricehamn.

Just nu är Vegby Skogstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Vegby Skogstjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-72502 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vegby Skogstjänst Aktiebolag är Gustafsson, Kjell Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Jan Tomas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Antonsson, Kurt Lars Bruno som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .