IRO Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall direkt eller indirekt tillverka och försälja garnmatningsmaskiner samt förmedla licenstillverkning av sådana ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IRO Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är IRO Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1995-05-03 så skapades IRO Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel IRO Aktiebolag har haft det sedan 2000-04-12.

IRO Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-04-12

556512-9417 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är IRO Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med IRO Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-29700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Karlsson, Bengt Egon Paul -Äremann, Mihkel Friedrih Jüri Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom IRO Aktiebolag är Äremann, Mihkel Friedrih Jüri som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Bengt Egon Paul som är född 1953 och har titeln VD, Karlsson, Bengt Egon Paul som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Beauduin, Charles-Lambert Marie F.G. som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Arnoys, Germain Gustave Henri Noel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Beauduin, Lucien Charles som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESJohansson, Egon Olof Timar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Svenningsson, Daniel Roland som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Karlsson, Anna-Karin Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKlasson, Daniel Nils-Anders som är född 1981 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPricewaterhouseCoopers Kommanditbolag som är född och har titeln RevisorEnerbäck, Börje Olof som är född 1956 och har titeln HuvudansvarigrevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.