Karlsnäs Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Karlsnäs Fastighets AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Karlsnäs Fastighets AB finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Karlsnäs Fastighets AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Karlsnäs Fastighets AB har haft sedan 1995-01-01. Karlsnäs Fastighets AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Karlsnäs Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fotåsen, 0 , Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0321-10585.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Karlsnäs Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Karlsnäs Fastighets AB har idag 556514-2147 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bremholt, Sven Anders Torbjörn -Einerskog, Jan Åke är den som för stunden ansvarar för Karlsnäs Fastighets AB

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Karlsnäs Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bremholt, Sven Anders Torbjörn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Einerskog, Jan Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Bremholt, Terttu Lisa som är född 1944 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .