Bolon Holding Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556518-3984 är organisationsnummer för verksamheten Bolon Holding Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bolon Holding Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Bolon Holding Aktiebolag finns i.

Bolon Holding Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-11 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bolon Holding Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-29.

Bolon Holding Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bolon Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Lars Erik -Eklund, Monica Margit Anita Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bolon Holding Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper, patent och varumärken, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bolon Holding Aktiebolag och det är Eklund, Lars Erik som är född 1943 och har titeln VD, Eklund, Lars Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Annica Anita som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Marie Monica som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Monica Margit Anita som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln RevisorSynneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,