Nilson Timber AB

Västra Götalands län

Information

556526-7043 är organisationsnummer för företaget Nilson Timber AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nilson Timber AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Nilson Timber AB finns i.

Nilson Timber AB har varit registrerat sedan 1995-11-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nilson Timber AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Nilson Timber AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nilson Timber AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nilson Timber AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-15025 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med sågade och hyvlade trävaror, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nilson Timber AB och det är Nilsson, Björn Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulla Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,