Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB är ett av dem. Statusen för Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB är att Bolaget är aktivt.

Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-02-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB ska trivas.

Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-14569.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB är Jacobsson, Frank Olof som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Eva Anita som är född 1951 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Frank Jacobsson Byggservice i Ulricehamn AB har 556529-7594 som sitt organisationsnummer.