Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Torget 3, 523 36, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0321-35945.

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag har idag 556530-1271 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsulttjänster, utveckling och service inom data och elektronikbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

I Bogesunds Data & Elektronik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagström, Peter Staffan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson, Ulf Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Börje Karl Oskar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Varis, Pertti som är född 1941 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.