C.T. Fastigheter i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C.T. Fastigheter i Ulricehamn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är C.T. Fastigheter i Ulricehamn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 1997-04-04 så skapades C.T. Fastigheter i Ulricehamn AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556540-7433 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är C.T. Fastigheter i Ulricehamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med C.T. Fastigheter i Ulricehamn AB så går det att nå dem via telefon på 0321-27970 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom C.T. Fastigheter i Ulricehamn AB är Kallin, Ulf Christer som är född 1956 och har titeln VD, Kallin, Ulf Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsson, Ove Tobias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Stig-Arne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Bergman, Lars Anders som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .