Bola Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Bola Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bola Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bola Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bola Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-04-18. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bola Aktiebolag ska trivas.

Bola Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av strumpor inom textil- och konfektionsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bola Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Bola Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Bola Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-76090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bola Aktiebolag är Nilsson, Mats Sune som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäck, Jens Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Tage Gerhard som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultergård Olander, Christina Ulrica som är född 1960 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Bola Aktiebolag har 556541-1575 som sitt organisationsnummer.