MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB

Västra Götalands län

Information

MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB är ett företag som finns i Ulricehamn. I MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hultqvist, Carl Bo Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultqvist, Catrin Rebecca Jansdotter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Karlsson, Johan Henrik Mattias som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB på telefon 0321-25217.

Bolaget skall bedriva organisationsutveckling, personal- och ledarutveckling, utbildning inom personal- och ledarutveckling, samtalsterapi och coaching, förvalta och bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB av bolagstypen Aktiebolag.

MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

MÖTESPLATSEN Centrum för mänskligt växande RB AB har 556541-4553 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.