Fastighetsmagasinet i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Fastighetsmagasinet i Ulricehamn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Fastighetsmagasinet i Ulricehamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Fastighetsmagasinet i Ulricehamn AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556542-6995.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0321-41414 alternativt besöka eller skicka post till Fastighetsmagasinet i Ulricehamn AB på följande adress Storg. 55 A, 523 30, Ulricehamn.

Fastighetsmagasinet i Ulricehamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Fastighetsmagasinet i Ulricehamn AB så sitter följande personer i styrelsen: Isaksson, Ken Torbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Isaksson, Annika Gurli Camilla som är född 1957 och har titeln Suppleant , Lindkvist, Berit Kerstin Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.