CCTech Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556545-9210 är organisationsnummer för företaget CCTech Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CCTech Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som CCTech Aktiebolag finns i.

CCTech Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-09-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för CCTech Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-22.

CCTech Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CCTech Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med CCTech Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-16950 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 20, 523 90, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva konturskärning i material med hjälp av abrasiv vattenskärningsteknik och mekanisk konstruktion samt äga och förvalta fastgheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CCTech Aktiebolag och det är Almquist, Michael Hans som är född 1955 och har titeln Extern VD, Kindberg, Lars Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Mats Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sten Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor