Prodana Frö AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Prodana Frö AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Prodana Frö AB är ett av dem. Statusen för Prodana Frö AB är att Bolaget är aktivt.

Prodana Frö AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-11-04. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Prodana Frö AB ska trivas.

Prodana Frö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med gräsfrö och liknande produkter till trädgårds- och jordbrukssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prodana Frö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Prodana Frö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Prodana Frö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-352736.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Prodana Frö AB är Damsgaard, Truels som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gottlieb, Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hallbye, Sören som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Förander, Karl Johan som är född 1969 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Englund, Karl Gustav Alexander som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Prodana Frö AB har 556548-3962 som sitt organisationsnummer.