Olof's Förvaltnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Olof's Förvaltnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Olof's Förvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Olof's Förvaltnings Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-07-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brovallav. 4, 523 74, Hökerum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olof's Förvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-532031.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Olof's Förvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Olof's Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning och handel med värdepapper, legoproduktion och försäljning av formsprutade plastdetaljer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Olof's Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Jens-Olof -Magnusson, Per-Olof Tomas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olof's Förvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Jan-Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Jens-Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Per-Olof Tomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Levinsson, Christer Lars-Torsten som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kjöllerström, Karl-Johan som är född 1960 och har titeln Revisor, K-J Kjöllerströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Olof's Förvaltnings Aktiebolag är 556557-4307.