Sableline Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Sableline Sweden AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Sableline Sweden AB är ett av dem. Statusen för Sableline Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Sableline Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-07-21. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Sableline Sweden AB ska trivas.

Sableline Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av hushållsprodukter, bilvårdsprodukter, bijouterier, massageprodukter och textilprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sableline Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Sableline Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Sableline Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-13550.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sableline Sweden AB är Gardevik, Roger Niklas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gardevik, Jonny Mikael som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Gardevik, Roger Morgan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gardevik, Eva Gunilla Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor.

Sableline Sweden AB har 556573-8902 som sitt organisationsnummer.