Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB är ett av dem. Statusen för Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-23. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB ska trivas.

Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnads- och snickeriverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt aktier, värdepapper och andra finansiella instrument samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-16593.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB är Pettersson, Thomas Nils-Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heimer, Carina Evonne som är född 1969 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Tomas "T.P." Pettersson Bygg AB har 556578-6257 som sitt organisationsnummer.