Anodos Fritid AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Anodos Fritid AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Anodos Fritid AB är ett av dem. Statusen för Anodos Fritid AB är att Bolaget är aktivt.

Anodos Fritid AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-01. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Anodos Fritid AB ska trivas.

Anodos Fritid AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnation och förvaltning av fastigheter, uthyrning av fritidsbostäder samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anodos Fritid AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är Anodos Fritid AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Anodos Fritid AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-274070.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Anodos Fritid AB är Sandström, Ann-Katrin Zaid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Stefan Helge som är född 1953 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Anodos Fritid AB har 556579-7205 som sitt organisationsnummer.