InPress Systems AB

Västra Götalands län

Information

556582-0833 är organisationsnummer för företaget InPress Systems AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som InPress Systems AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som InPress Systems AB finns i.

InPress Systems AB har varit registrerat sedan 1999-12-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för InPress Systems AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-14.

InPress Systems AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för InPress Systems AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med InPress Systems AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-154000 eller genom brev på följande adress:
Boråsv. 17 D, 523 37, Ulricehamn

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av datorsystem för mediabranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med InPress Systems AB och det är Fransson, Jörgen Per-Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Marianne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, Pettersson, Gösta Lars-Olof som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Lars-Olof Pettersson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,