Ralf Berggren Läkarpraktik AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva sjukvård, företagshälsovård, idrottshälsovård samt konsultverksamhet inom ovanstående områden samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ralf Berggren Läkarpraktik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Ralf Berggren Läkarpraktik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2000-02-21 så skapades Ralf Berggren Läkarpraktik AB och verksamheten är har F-skattsedel Ralf Berggren Läkarpraktik AB har haft det sedan 2008-01-11.

Ralf Berggren Läkarpraktik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

556585-6480 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ulricehamn.

Just nu är Ralf Berggren Läkarpraktik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ralf Berggren Läkarpraktik AB så går det att nå dem via telefon på 033-152002 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ralf Berggren Läkarpraktik AB är Berggren, Ralf Tore som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Zheng Axelsson, Qing som är född 1970 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor, .