Färmartanken AB

Västra Götalands län

Information

Färmartanken AB är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I Färmartanken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fherm, Jan-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Fherm, Monica Inger som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln Revisor, Inghammar, Karin Maria som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Färmartanken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Färmartanken AB på telefon .

Bolaget skall bedriva handel med bulkbehållare och gårdstankar till entreprenad och jordbruk, äga och förvalta aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Färmartanken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Färmartanken AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Färmartanken AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-06-01 och Färmartanken AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Färmartanken AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Färmartanken AB har 556586-4120 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.