Grunda AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Grunda AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. Grunda AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Grunda AB är momsregistrerat sedan2000-05-02 och har organisationsnummer 556588-2908.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0321-677600 alternativt besöka eller skicka post till Grunda AB på följande adress Vistaforsv. 4, 523 37, Ulricehamn.

Grunda AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-02.

I Grunda AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Svedman, John Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva verksamhet att självt eller genom hel- eller delägt dotterbolag idka handel med underhållssortiment inom byggförnödenheter, el och vvs, lås och beslag, industrigummi samt städ och rengöring, ävensom driva därmed förenlig verksamhet.