KCT Produktion AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns KCT Produktion AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. KCT Produktion AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

KCT Produktion AB är momsregistrerat sedan2000-08-14 och har organisationsnummer 556588-6529.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 033-274031 alternativt besöka eller skicka post till KCT Produktion AB på följande adress Storg. 42, 523 30, Ulricehamn.

KCT Produktion AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-08-14.

I KCT Produktion AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Bengt Elof som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, tillverkning av fordonskomponenter, lemomontering och legotillverkning, billotsverksamhet, marknadsföringstjänster samt konsultverksamhet iom ekonomi och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.