Lidbergs Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Lidbergs Fastigheter AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Lidbergs Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Lidbergs Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Lidbergs Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-26. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Lidbergs Fastigheter AB ska trivas.

Lidbergs Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lidbergs Fastigheter AB inte är momsregistrerat.

Idag är Lidbergs Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Lidbergs Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lidbergs Fastigheter AB är Lidberg, Ulla Linnéa som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Josef Ingemar Daniel som är född 1939 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Lidbergs Fastigheter AB har 556591-9940 som sitt organisationsnummer.