Rederi Åsunden AB

Västra Götalands län

Information

556592-5442 är organisationsnummer för verksamheten Rederi Åsunden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rederi Åsunden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som Rederi Åsunden AB finns i.

Rederi Åsunden AB har varit registrerat sedan 2000-06-08 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rederi Åsunden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Rederi Åsunden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rederi Åsunden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Rederi Åsunden AB så kan ni göra det på telefon genom 0321-13298 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva rederiverksamhet i insjötrafik, servering av mat och dryck samt bedriva friskvård för personal i form av rekreativa övningar och upplevelser och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rederi Åsunden AB och det är Rosell, Per Görgen som är född 1942 och har titeln VD, Rosell, Per Görgen som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinholdsson, Leif Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallin, Håkan Jan-Ove som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anders Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln RevisorLars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor,