Byggarvid AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggarvid AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Byggarvid AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2000-07-18 så skapades Byggarvid AB och bolaget är har F-skattsedel Byggarvid AB har haft det sedan 2001-01-16.

Byggarvid AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-16

556594-9319 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Byggarvid AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Byggarvid AB så går det att nå dem via telefon på 0321-531330 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggarvid AB är Carlbom, Sune Stig Kennet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Monica Ingalill Marinett som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlbom, Eva Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Jan-Gunnar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.