TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ulricehamn. I TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Tord Evald som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Klas Jerker som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Erik Evald som är född 1925 och har titeln Suppleant, Leffler, Lennart Johan Björn Gudmar som är född 1940 och har titeln Revisor, Eliasson, Sune Elving som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag på telefon .

Bolagets verksamhet är förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

Idag är TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

TJKE Andersson Förvaltning Aktiebolag har 556598-2757 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.