B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556613-2824 är organisationsnummer för verksamheten B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag finns i.

B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-07-11 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-03.

B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Friberg, Ann-Britt Elisabeth -Friberg, Lars Börje

Vill ni komma i kontakt med B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0523-23925 eller genom brev på följande adress:
Vägeröd 302, 450 34, Fiskebäckskil

Bolaget skall utföra all slags arbeten inom grävnings-, schaktning- och markplanering samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också köpa och sälja värdepapper och ävensom äga och förvalta fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med B. Fribergs Maskingrävning Aktiebolag och det är Friberg, Lars Börje som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Ann-Britt Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,