Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag ska trivas.

Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-03. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla, huvudsakligen till företag, tjänster såsombokföring, bokslut, deklarationer och konsultationer inom ekonomiska , associationsrättsliga och skatterättsliga frågor som berör företag. Bolaget skall också äga och förvalta värdepapper och äve fast egendom. Bolaget ska också utföra digital bildbehandling och justering av fotografiskt material, såsom påsikts- och genomsiktsbilder, och även helt digital bilder. Materialet för bearbetning kan vara egna tagna bilder eller uppdragsbilder. Bolaget ska också med den digitala tekniken och bearbetning i lämplig programvara skapa egna alster för utställning och försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-03.

Idag är Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-15280.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag är Tuomisto, Keijo Kalervo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Tuomisto, Hanna Margareta som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Erik som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Redovisningskonsult Keijo Tuomisto Aktiebolag har 556615-1170 som sitt organisationsnummer.