JC Equipment Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med maskiner inom livsmedels- och tillverkningsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JC Equipment Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är JC Equipment Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2001-10-23 så skapades JC Equipment Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel JC Equipment Aktiebolag har haft det sedan 2001-11-28.

JC Equipment Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-28

556617-0113 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är JC Equipment Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med JC Equipment Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0321-13330 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JC Equipment Aktiebolag är Carlsson, Jan Ragnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Petra Birgitta Jansdotter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .