Kihlén Gruppen i Hökerum Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Ulricehamn finns det ett Aktiebolag som heter Kihlén Gruppen i Hökerum Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Kihlén Gruppen i Hökerum Aktiebolag i Västra Götalands län. Ulricehamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kihlén Gruppen i Hökerum Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-08 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-11-21 så har Kihlén Gruppen i Hökerum Aktiebolag varit registrerat och sedan 2005-09-08 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kihlén Gruppen i Hökerum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Kihlén Gruppen i Hökerum Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kärragärde , 523 74, Hökerum. Vi ni istället prata med Kihlén Gruppen i Hökerum Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med konfektion och liturgisk utrustning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kihlén, Alf Hans Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kihlén, Mona Ann-Kristin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Stomberg, Gudrun Camilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Kihlén Gruppen i Hökerum Aktiebolag har 556617-9510 som sitt organisationsnummer.