Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag är ett bolag som finns i Ulricehamn. I Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Roy Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Marie Christine som är född 1969 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag på telefon 0321-50908.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad för egen tillverkning av ergonomiska hjälpmedel till bilbranschen och legotillverkning av mekaniska produkter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Ulricehamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-26 och Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Ergo Mek i Tvärred Aktiebolag har 556622-7962 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.