Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund)

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) är ett av dem. Statusen för Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) är att Bolaget är aktivt.

Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) ska trivas.

Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-28. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell- och konferensverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-28.

Idag är Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-15410.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) är Ferm, Camilla Madeleine som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ferm, Jens Patrik Stefan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Hotellet i Ulricehamn AB (Hotell Bogesund) har 556623-5197 som sitt organisationsnummer.