guardyou AB

Västra Götalands län

Information

guardyou AB är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som guardyou AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

guardyou AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-01-13.

guardyou AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-02-28. Men sedan 2003-01-13 så har guardyou AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på guardyou AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-26660.

Ulricehamn arbetar för att bolag som guardyou AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för guardyou AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av konfektion och metervara samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för guardyou AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till guardyou AB och det är följande personer, Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för guardyou AB är 556624-7234.