SWF Sverige Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns SWF Sverige Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ulricehamn här finns det många olika Aktiebolag. SWF Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Ulricehamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

SWF Sverige Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-09-18 och har organisationsnummer 556647-1396.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0321-70005 alternativt besöka eller skicka post till SWF Sverige Aktiebolag på följande adress Vävlagarg. 12, 507 30, Brämhult.

SWF Sverige Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-18.

I SWF Sverige Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Bengtsson, Claes Gustav som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av brodyrmaskiner och därtill hörande tillbehör, idka handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.