Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Ulricehamn som är den kommunen där Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB finns. I Ulricehamn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB har haft sedan 2004-04-15. Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB har funnits sedan och 2004-04-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelbruksg. 6, 523 37, Ulricehamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-8040538.

Ulricehamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB Privat, ej börsnoterat.

Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB har idag 556652-0473 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB

Bolaget skall bedriva handel med ett koncept som innefattar produkter och tjänster knutna till ett lokalanpassat öl och även tillhandahålla tjänster såsom produktionskunskap, kompetens, mässor, provningar och utveckling och därmed förenlig verksamhet.

I Pilsnergubbarna i Ulricehamn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Pär Tomas Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karl Tobias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Alf Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Karl Niclas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln RevisorRevisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .