Ulricehamns Försäkrings Service AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Ulricehamns Försäkrings Service AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ulricehamns Försäkrings Service AB är ett av dem. Statusen för Ulricehamns Försäkrings Service AB är att Bolaget är aktivt.

Ulricehamns Försäkrings Service AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-22. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ulricehamns Försäkrings Service AB ska trivas.

Ulricehamns Försäkrings Service AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05. I Ulricehamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar, kapitalplaceringsintrument och andra finansiella tjänster, handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulricehamns Försäkrings Service AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Ulricehamns Försäkrings Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ulricehamns Försäkrings Service AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3294336.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ulricehamns Försäkrings Service AB är Andersson, Lena Anna-Karin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marcus Conny som är född 1988 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Ulricehamns Försäkrings Service AB har 556653-2171 som sitt organisationsnummer.