Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-03-11.

Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-02-04. Men sedan 2004-05-06 så har Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Kullag. 1, 523 30, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-10237.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt aktier, värdepapper och andra finansiella instrument samt bedriva förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB och det är följande personer, Lindgren, Lars Henrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Niklas Christian som är född 1981 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Lindgren i Ulricehamn AB är 556655-5784.