Ulricehamns Sporthotell AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Ulricehamns Sporthotell AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ulricehamns Sporthotell AB är ett av dem. Statusen för Ulricehamns Sporthotell AB är att Bolaget är aktivt.

Ulricehamns Sporthotell AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-06-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ulricehamns Sporthotell AB ska trivas.

Ulricehamns Sporthotell AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15. I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulricehamns Sporthotell AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15.

Idag är Ulricehamns Sporthotell AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Ulricehamns Sporthotell AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-12524.

Firman tecknas var för sig av -Samuelsson, Mats Johnny -Wiberg Samuelsson, Ingrid Susanne.

De som är på något sätt har med Ulricehamns Sporthotell AB är Wiberg Samuelsson, Ingrid Susanne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Mats Johnny som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ulricehamns Sporthotell AB har 556663-1775 som sitt organisationsnummer.