Camp Nou Cuarenta AB

Västra Götalands län

Information

Camp Nou Cuarenta AB är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Camp Nou Cuarenta AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Camp Nou Cuarenta AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-09-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Österlångg. 21, 503 31, Borås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Camp Nou Cuarenta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8627187.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Camp Nou Cuarenta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Camp Nou Cuarenta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Utbilda och bygga egna organisationer inom nätverksmarknadsföring och därmed förenlig verksamhet. Utbilda inom idrott, ekonomi och marknadsföring och därmed förenlig verksamhet. Bedriva försäljning inom sponsring och event och därmed förenlig verksamhet. Skriva och publicera egna böcker och tidskrifter samt journalistisk verksamhet och därmed förenlig verksamhet. Utbilda och sälja material inom personlig utveckling för barn och vuxna och därmed förenlig verksamhet. Anordna sportresor och sportevenemang och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Camp Nou Cuarenta AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Camp Nou Cuarenta AB och det är följande personer, Roy, Anders Lennart som är född 1954 och har titeln Likvidator, Elmgren, Gerd Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Camp Nou Cuarenta AB är 556665-7036.