Sportlagret i Gällstadbygden AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel och uthyrning inom sport och konfektion samt arrangera evenemang ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sportlagret i Gällstadbygden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Sportlagret i Gällstadbygden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2004-11-05 så skapades Sportlagret i Gällstadbygden AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556670-0315 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Sportlagret i Gällstadbygden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Sportlagret i Gällstadbygden AB så går det att nå dem via telefon på 070-9152717 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sportlagret i Gällstadbygden AB är Ericson, Leif Gerry som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Widell, Olle Roger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnström, Ulf Peter Tomas som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .