ÅsundaSnickarn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556671-3094 är organisationsnummer för bolaget ÅsundaSnickarn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÅsundaSnickarn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ulricehamn som är den kommunen som ÅsundaSnickarn Aktiebolag finns i.

ÅsundaSnickarn Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-11-29 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ÅsundaSnickarn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ÅsundaSnickarn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ulricehamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ÅsundaSnickarn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ÅsundaSnickarn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-20488 eller genom brev på följande adress:
Rosenv. 2, 523 93, Marbäck

Bolaget skall bedriva byggnadsfirma, nybyggnad och reparation av hus samt försäljning av material inom branschen samt därmed förenlig verksamhet, värdepapper. Bolaget ska dessutom äga och förvalta aktier och andra värdepapper

Det finns olika personer som har en koppling med ÅsundaSnickarn Aktiebolag och det är Lindgren, Jan Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Carina Ulrika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,