Larmpartner i Ulricehamn AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och Larmpartner i Ulricehamn AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Larmpartner i Ulricehamn AB är ett av dem. Statusen för Larmpartner i Ulricehamn AB är att Bolaget är aktivt.

Larmpartner i Ulricehamn AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-22. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där företaget finns i jobbar för att företag som Larmpartner i Ulricehamn AB ska trivas.

Larmpartner i Ulricehamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09. I Ulricehamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel, installation och service av larmanordningar och säkerhetsutrustning samt handel och förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Larmpartner i Ulricehamn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09.

Idag är Larmpartner i Ulricehamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med Larmpartner i Ulricehamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5511028.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Larmpartner i Ulricehamn AB är Olausson, Johnny som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Lena Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Berndt Mikael som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B M Johansson AB som är född och har titeln Revisor, .

Larmpartner i Ulricehamn AB har 556673-0155 som sitt organisationsnummer.