AJELKE AB

Västra Götalands län

Information

AJELKE AB är ett av många bolag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som AJELKE AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AJELKE AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-12-14.

AJELKE AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-02-07. Men sedan 2006-12-14 så har AJELKE AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brunnsnäs Allé 9, 523 37, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AJELKE AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Ulricehamn arbetar för att bolag som AJELKE AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AJELKE AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska förvalta värdepapper och bedriva konsultverksamhet inom IT, handel och logistik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AJELKE AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AJELKE AB och det är följande personer, Selin, Sten Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Selin, Lisbeth Victoria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AJELKE AB är 556676-0004.