Metal Power Works i Blidsberg AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet inom verkstadsindustrin såsom utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning och reparation av metallprodukter och maskiner, bedriva metallegoarbeten, bemanningsverksamhet, partihandel med lastbilar, personbilar, entreprenad och jordbruksmaskiner, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Metal Power Works i Blidsberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ulricehamn så är Metal Power Works i Blidsberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Ulricehamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ulricehamn och i Västra Götalands län. Redan 2005-07-11 så skapades Metal Power Works i Blidsberg AB och företaget är har F-skattsedel Metal Power Works i Blidsberg AB har haft det sedan 2005-10-27.

Metal Power Works i Blidsberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-27

556683-5103 är organisationsnummret för företaget som finns i Ulricehamn.

Just nu är Metal Power Works i Blidsberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Metal Power Works i Blidsberg AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Metal Power Works i Blidsberg AB är Johansson, Margareta Susann som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejklinth, Andreas Georg som är född 1983 och har titeln Suppleant, Claesson, Tommy Morgan som är född 1957 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .