IPM Ulricehamn Invest AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ulricehamn och IPM Ulricehamn Invest AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och IPM Ulricehamn Invest AB är ett av dem. Statusen för IPM Ulricehamn Invest AB är att Bolaget är aktivt.

IPM Ulricehamn Invest AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Ulricehamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som IPM Ulricehamn Invest AB ska trivas.

I Ulricehamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag bedriva marknadskommunikation, reklambyråverksamhet, rådgivning och produktion inom varumärkes- och marknadskommunikationsområdet, äga och förvalta lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IPM Ulricehamn Invest AB inte är momsregistrerat.

Idag är IPM Ulricehamn Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ulricehamn.

Vill man komma i kontakt med IPM Ulricehamn Invest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-531406.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med IPM Ulricehamn Invest AB är Fritzson, Gustav Jesper som är född 1978 och har titeln VD, Fritzson, Gustav Jesper som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Catarina Maria som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidberg, Niclas Jim Robert som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Willforss, Bo Anders som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

IPM Ulricehamn Invest AB har 556683-5350 som sitt organisationsnummer.