Elite Group Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Elite Group Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Elite Group Sverige AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Elite Group Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-01-13.

Elite Group Sverige AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-10-27. Men sedan 2006-01-13 så har Elite Group Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Myntg. 10, 553 32, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elite Group Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-2907080.

Ulricehamn arbetar för att verksamheter som Elite Group Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elite Group Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av barn- och baby- artiklar samt därmed förenlig verksamhet jämte uthyrning av ljud- och ljusutrustning.

Firmatecknare för Elite Group Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindblad, Thomas André.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elite Group Sverige AB och det är följande personer, Sörensson, Camilla Pialena som är född 1981 och har titeln Vice VD, Lindblad, Thomas André som är född 1968 och har titeln Extern VD, Sörensson, Camilla Pialena som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Tone Anita som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Lars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Elite Group Sverige AB är 556688-8268.