Fastighets AB Ontano

Västra Götalands län

Information

Fastighets AB Ontano är ett av många företag som finns i Ulricehamn. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Ontano finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets AB Ontano är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-02-01.

Fastighets AB Ontano som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-12-14. Men sedan 2007-02-01 så har Fastighets AB Ontano varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Backliden 2, 523 31, Ulricehamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Ontano så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5831383.

Ulricehamn arbetar för att företag som Fastighets AB Ontano ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Ontano. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att förvalta och uthyra lokaler samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Ontano är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Ontano och det är följande personer, Hansson, Arne Torgny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Clara Monika Irene som är född 1962 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T Abrahamssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets AB Ontano är 556693-8196.